tisdag 20 november 2012

Jobb hos: Webbutvecklare

Vi är ett familjeföretag som driver ett antal webbutiker inriktade på internationell handel sedan åtta år tillbaka. Inklusive delägarna arbetar 10 personer med bland annat packning, webben, kundservice samt administration.


Vi söker dig som brinner för webbutveckling och E-handel. Du är logisk, analytisk, strukturerad och kreativ. Du tycker självklart att programmering är kul, att hänga med i utvecklingen och skapa nya funktioner är utmaningar du gillar.


Arbetsuppgifter:
- Underhålla och vidareutveckla befintliga E-handelssidor.
- Integrera tjänster i sociala medier.
- Bedriva ett löpande SEO-arbete.


Våra krav är att du ska ha:
- erfarenhet av objektorienterad utveckling i ASP.NET.
- erfarenhet av databaser, främst access och mysql.
- kunskap i AJAX, HTML, CSS och Javascript.
- grundläggande kunskap om SEO.

Meriterande är även om du har:
- erfarenhet av e-handel och betallö sningar.
- kunskap i PHP.


Vi är ett hårt arbetande team som hjälps åt och alltid har kul på jobbet. Vi erbjuder dig en dynamisk miljö där du ges utrymme att arbeta under eget ansvar och därmed ha möjlighet att påverka din arbetssituation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående, sex månaders provanställning tillämpas. Arbetsplatsen kommer att vara på vårt kontor i Lidköping.

Månadslön efter överenskommelse. Ange gärna löneanspråk i ansökan samt referenser till projekt du har arbetat med.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Nilsson på tel: 0734-141622 eller via e-post: marcus@makewebo.se

Välkommen med din ansökan inkluderat CV samt ev. referenser senast 2012-11-26 till jobb@makewebo.se. Urval kommer att ske löpande. Märk ansökan: Webbutvecklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar