måndag 24 september 2012

Nytt jobb: Webbredaktör

Avdelningen för externa relationer vid gemensamma förvaltningen är uppdelad i två funktioner: funktionen för kommunikation och funktionen för forsknings- och samverkansstöd. Nu söker vi en webbredaktör till funktionen för kommunikation.

Som webbredaktör kommer du att arbeta med att utveckla högskolans webbplats och den övergripande informationsstrukturen. Vidare ingår operativt arbete med att kontinuerligt uppdatera och underhålla webbplatsen samt särskilt ansvar för att vidareutveckla högskolans arbete med sociala medier. Du arbetar med intern och extern kommunikation genom att förmedla information/kommunicera med olika målgrupper, t.ex. potentiella studenter, samarbetspartners samt befintliga studenter och personal. Därutöver kommer du att arbeta med projektledning och vara kontaktperson gentemot institutioner/enheter och fungera som stöd mot övriga webbredaktörer i organisationen avseende utbildning och support.

För anställningen krävs fullgjord webb redaktörsutbildning på universitets-/högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ska du ha erfarenhet av webbarbete, både operativt och strategiskt inklusive arbete med sociala medier. Du ska ha en förmåga att skriva texter för webb både på svenska och engelska samt ha ett intresse för design och layout.

Som person är du drivande och självgående, strukturerad, lyhörd, har en förmåga att driva utvecklingsarbeten, god samarbetsförmåga samt en förmåga att prioritera arbetsuppgifter. Erfarenhet från arbete med tillgänglighet på webben, sökmotoroptimering, användning av Google Analytics, erfarenhet av projektledning samt kunskaper i Episerver och HTML är meriterande.

Till ansökan märkt med dnr bifogas meritförteckning, betygskopior och övriga merithandlingar den sökande vill åberopa. Ansökningshandlingarna med referenser och löneanspråk samt en förteckning över d e bisysslor som sökanden ämnar utöva under anställningen skall vara högskolan tillhanda senast 2012-10-05 under adress:

Högskolan i Borås
Registrator
501 90 Borås
jobb@hb.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar